God mad på arbejdspladsen

MADHELTEN er det oplagte valg, når du vil have god mad leveret til din arbejdsplads. Med MADHELTEN kan din virksomhed nemt og hurtigt bestille lækker mad til mødet eller sige farvel til den kedelige madpakke i frokostpausen. Måske vil I også have et godt og velsmagende alternativ til junkfood på de lange aftener på kontoret.

Vi laver mad, der bringer mennesker sammen som et velsmagende samlingspunkt midt på arbejdsdagen. Det gælder både når vi bespiser mange munde til større møder eller firmaarrangementer, og når vi leverer den daglige frokostmenu til det lille kontorfælleskab.  

Nedenfor kan du læse mere om de principper, vi arbejder ud fra, når vi skal skabe en sund og varieret frokost til jeres virksomhed.

 

DE GODE RÅVARER I FOKUS

MADHELTEN lægger stor vægt på at give dig mad af høj standard og kvalitet. Vi arbejder altid med sæsonens aktuelle og nøje udvalgte råvarer og laver så meget som muligt fra bunden – det sikrer at din mad altid er er fyldt med smag, saft og kraft.

”KEEP IT SIMPLE”

Hos MADHELTEN har vi valgt at give dig et overskueligt og simpelt udvalg af retter. Til gengæld kan du være sikker på, at der er lagt kærlighed i hver eneste bid, du tager af vores mad. Et af vores principper er nemlig kvalitet frem for kvantitet!

KONSTANT KVALITETSSIKRING OG UDVIKLING

MADHELTEN er her for dig – og vi sætter en stor ære i at levere velsmagende mad af høj kvalitet hver eneste dag. Derfor stiller vi store krav til vores leverandører og produkter og arbejder konstant på at udvikle os. Vi vil altid gerne lytte til din respons, dine ønsker og idéer. Så kom endelig forbi og smag – og lad os lytte og lære.

 

Betalings- og leveringsmuligheder

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder, herunder faktura, EAN-faktura, MobilePay. Der er også mulighed for, at I kan oprette en firmakonto med kreditordning hos os og modtage en månedlig, samlet faktura.

I kan vælge selv at afhente jeres frokost i butikken på Linde Allé 14 i Korsør, eller vi kan levere jeres bestilling direkte til døren. 

Nu ved du, hvem du skal kontakte, næste gang du har brug for en sund, varieret og velsmagende frokost tilberedt fra bunden af gode råvarer. 

MADHELTEN til tjeneste! Til dig og dine kolleger – hver dag. 

 

Hvad siger vores kunder?

”Vi bestiller frokost fra MADHELTEN flere gange om måneden, og servicen og kvaliteten er altid i top – uanset om vi bestiller til 4 eller 30 personer. MADHELTENS varierede udvalg betyder, at der er noget for enhver smag, og har vi specielle ønsker, er de altid klar med en løsning”.

– Lisbet Nielsen, Marketingkoordinator, Winncare Nordic