MADHELTEN - Når sulten melder sig

MADHELTEN er din nemme løsning, når det både skal gå stærkt og du samtidig vil have god smag og kvalitet – til frokost og aften, hverdag og fest!

Ideen med MADHELTEN er at imødekomme behovet for den ”nemme” madløsning. Vi henvender os især til den travle familie og enlige ældre og i det hele taget alle, der har brug for lidt assistance til at få mad på bordet i en travl hverdag. Du kan vælge at nyde eller hente din mad her hos os eller få det bragt lige til din dør.

MADHELTEN - Når sulten melder sig

Vi gør op med traditionel take-away

Hos MADHELTEN vil vi gerne gøre op med de gængse og traditionelle take-away-retter, og har derfor meget fokus på gode, gammeldags retter, lavet fra bunden. Dem, som vi alle kender og elsker, men måske ikke har tid til at lave i en travl hverdag. 

Lad dig friste af de mange retter fra vores menukort med bl.a. sandwich, salater, grill- og børneretter, eller hold øje på vores hjemmeside, facebook og Instagram, hvor vi løbende lægger ”dagens ret” op.

Nu ved du, hvem du skal gå til, næste gang, sulten melder sig! 

Vi gør op med traditionel take-away

Lækker mad. Jeg er slet ikke pizza pigen, så når vi skal bestille mad ude fra nu, så bliver det jeres mad ! Det smager fantastisk.

Line Rasmussen
Line Rasmussen Kunde